Beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Prikkels in de Praktijk
Average rating:  
 9 reviews
bySandra onPrikkels in de Praktijk

Wat fijn dat we de stap hebben genomen om jou hulp en advies in te schakelen. Onze zoon heeft fijne bruikbare tips gekregen en wij als ouder advies hoe te kunnen ondersteunen. We snappen nu beter wat er speelt in het hoofd van onze zoon waardoor we hem beter kunnen ondersteunen. Hij kwam altijd met veel plezier bij jou in de praktijk. Wij als ouder zijnde kunnen altijd bij je terecht met vragen waar je snel op antwoord.
Hartelijk dank hiervoor!

byKim onPrikkels in de Praktijk
Fijne plek om te zijn!

Een informatie avond gehad over hoogsensitiviteit bij kinderen.
Heel duidelijk uitgelegd en goede tips gekregen.
Fijne plek om te zijn! Aanrader.

byAnoniem onPrikkels in de Praktijk
Aanrader!

Onze zoon is erg gevoelig voor prikkels, al een tijd zochten wij naar handvatten om hem hierin zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Na een lange zoektocht kwamen wij uit bij Prikkels in de Praktijk, dit was exact wat wij zochten.
Advies op maat, vele goede handvatten, inzicht in het koppie van onze zoon, laagdrempelig en prettig contact met Caroline!
Ik kan het iedereen aanraden, na het contact met Prikkels in de Praktijk zit onze zoon veel beter in zijn vel en snappen wij hem beter waardoor de sfeer in huis vele malen beter is dan daarvoor.
Onze dank daarvoor!

byAnoniem onPrikkels in de Praktijk
Zoveel gegroeid!

Lieve Caroline, wat zijn we trots op haar dat ze na een kort traject zoveel gegroeid is, dankzij jou! De fijne oefeningen, de fijne ruimte, ze voelde zich ontzettend thuis bij je. En vooral omdat je haar om je gemak stelde. Bedankt voor alles! En wij weten je te vinden! Ze zal je missen

byCorinna onPrikkels in de Praktijk
Bedankt voor de fijne workshop!

Lieve Caroline, Bedankt voor de fijne workshop! Onze dochter van 10 kwam heel opgewekt terug en vertelde enthousiast over wat ze allemaal had gedaan en over de handige tips. Ze voelde zich helemaal op haar gemak bij jou! Benieuwd maar de komende workshops, wij zijn er weer! Groet Corinna

byJeanine onPrikkels in de Praktijk
Interessant en interactieve workshop!

Een interessante en interactieve workshop. Caroline neemt je mee in de wereld van de prikkels en wat je er aan kan doen. Ze geeft handvatten. Een aantal dingen waren herkenbaar, sommige dingen ook niet. Al met al ging ik met een goed gevoel naar huis en raad ik deze workshop aan. Zeker als je nog zoekende bent naar ‘oplossingen’.

byIris onPrikkels in de Praktijk
Leuke workshop!

Leuke workshop om bewuster te worden van stresssignalen, de externe en interne prikkels en handvatten te ontvangen om hiermee beter om te gaan. Dank je wel voor deze gezellige avond!

byErica onPrikkels in de Praktijk
Workshop Uit je hoofd, in je lijf

Ik heb onlangs de workshop “Uit je hoofd. in je lijf” bij Prikkels in de Praktijk gevolgd. Ik kan in elk geval één ding zeggen, dat smaakt naar meer! Heel interessant, maar vooral namelijk herkenbaar. Werk aan de winkel! Dank je wel lieve Caroline voor deze avond ♥️ Tot gauw…. -xx-

byMaayke onPrikkels in de Praktijk
Goede tips en handvatten!

Ben naar de workshop van 4 september geweest. Het was leuk, leerzaam, interessant en heel herkenbaar. Goede tips en handvatten gekregen. Ik zag er eerst wat tegenop, maar ben erg blij dat ik geweest ben. Caroline brengt het erg leuk, niet alleen naar theorie luisteren, maar ze staat ook open voor vragen en opmerkingen en is echt geïnteresseerd. Top!


Prikkels in de Prakijk
Caroline Sosňak – van Tilburg
Bredaseweg 106-A
4902 NS Oosterhout
M: 06-16493920
E: info@prikkelsindepraktijk.nl