Beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Prikkels in de Praktijk
Average rating:  
 13 reviews
 by Nelise van de Wouw
Het pad naar hoop

Voor onze dochter van 7 zijn wij na een lange zoektocht bij Caroline terecht gekomen.

Onze dochter was thuis onhandelbaar omdat ze moeilijk met haar emoties en prikkels om kan gaan. Op school uitte ze haar boze buien niet maar thuis was er een constante strijd.

Tijdens onze ouderbegeleiding heeft Caroline ons de eerste handvatten gegeven. Waardoor wij onze dochter beter leerde begrijpen en haar konden helpen met haar struggels. Hierdoor kwam er meer balans en rust in ons gezin.

Onlangs is bij onze dochter de diagnose autisme vastgesteld en hebben we ervoor gekozen om de hulp bij Caroline te stoppen.

Maar we weten en voelen dat haar hulp ons op het eerste pad naar hoop heeft gezet. Hier krijgen wij nog steeds veel energie van en onze dank daarvoor is onbeschrijfbaar.

 by Sabine en Arno
Coaching

Wij zijn ongelofelijk blij met het resultaat van de zes sessies coaching die onze zoon (13 jaar) bij Caroline heeft gedaan en ook met de inzichten die ze met ons als ouders heeft gedeeld en de adviezen die zij ons heeft gegeven. Onze zoon kwam binnen met ernstige angstklachten en paniekaanvallen. Nu, vijf maanden later, is hij veel meer ontspannen en vrolijk. Daardoor kan hij weer slapen, meedoen op school en ook met alle andere leuke dingen. Wij zijn ongelofelijk blij dat we Caroline hebben gevonden en onder de indruk van wat zij heeft bereikt!

 by Marieke Haffmans

Wij zijn als ouders van een 12 jarige dochter erg blij met de webinar hoogsensitieve kinderen. Het was zeer informatief en veel tips voor thuis en op school. Fijn om onze dochter te herkennen in wat werd geschetst en ook fijn om via de chat vragen te stellen. Zeker een aanrader, ook voor schoolteams!

 by Inez
Coaching hooggevoelige dreumes

Ons zoontje was 1,5 jaar toen we merkten dat hij steeds vaker verdrietig, gefrustreerd en overprikkeld was. We merkten dat hij anders dan andere kindjes reageerde op prikkels en we vermoedden hoogsensitiviteit. We wilden hem zo graag helpen, maar wisten niet hoe! Caroline gaf ons in 5 sessies inzicht en veel praktische tips & tricks. Zonder te overdrijven heeft dit coachingstraject ons leven veranderd. Je merkt aan alles dat ons zoontje nu lekker in z’n vel zit. Hij is zó lief, vrolijk en ondeugend. Hij kan de wereld ontdekken, en door alle tips & tricks helpen wij hem liefdevol en sensitief om al die indrukken te verwerken.

 by Sandra

Wat fijn dat we de stap hebben genomen om jou hulp en advies in te schakelen. Onze zoon heeft fijne bruikbare tips gekregen en wij als ouder advies hoe te kunnen ondersteunen. We snappen nu beter wat er speelt in het hoofd van onze zoon waardoor we hem beter kunnen ondersteunen. Hij kwam altijd met veel plezier bij jou in de praktijk. Wij als ouder zijnde kunnen altijd bij je terecht met vragen waar je snel op antwoord.
Hartelijk dank hiervoor!

 by Kim
Fijne plek om te zijn!

Een informatie avond gehad over hoogsensitiviteit bij kinderen.
Heel duidelijk uitgelegd en goede tips gekregen.
Fijne plek om te zijn! Aanrader.

 by Anoniem
Aanrader!

Onze zoon is erg gevoelig voor prikkels, al een tijd zochten wij naar handvatten om hem hierin zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Na een lange zoektocht kwamen wij uit bij Prikkels in de Praktijk, dit was exact wat wij zochten.
Advies op maat, vele goede handvatten, inzicht in het koppie van onze zoon, laagdrempelig en prettig contact met Caroline!
Ik kan het iedereen aanraden, na het contact met Prikkels in de Praktijk zit onze zoon veel beter in zijn vel en snappen wij hem beter waardoor de sfeer in huis vele malen beter is dan daarvoor.
Onze dank daarvoor!

 by Anoniem
Zoveel gegroeid!

Lieve Caroline, wat zijn we trots op haar dat ze na een kort traject zoveel gegroeid is, dankzij jou! De fijne oefeningen, de fijne ruimte, ze voelde zich ontzettend thuis bij je. En vooral omdat je haar om je gemak stelde. Bedankt voor alles! En wij weten je te vinden! Ze zal je missen

 by Corinna
Bedankt voor de fijne workshop!

Lieve Caroline, Bedankt voor de fijne workshop! Onze dochter van 10 kwam heel opgewekt terug en vertelde enthousiast over wat ze allemaal had gedaan en over de handige tips. Ze voelde zich helemaal op haar gemak bij jou! Benieuwd maar de komende workshops, wij zijn er weer! Groet Corinna

 by Jeanine
Interessant en interactieve workshop!

Een interessante en interactieve workshop. Caroline neemt je mee in de wereld van de prikkels en wat je er aan kan doen. Ze geeft handvatten. Een aantal dingen waren herkenbaar, sommige dingen ook niet. Al met al ging ik met een goed gevoel naar huis en raad ik deze workshop aan. Zeker als je nog zoekende bent naar ‘oplossingen’.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Prikkels in de Prakijk
Caroline Sosňak – van Tilburg
Bredaseweg 106-A
4902 NS Oosterhout
M: 06-16493920
E: info@prikkelsindepraktijk.nl